Constantin Zotta: Rapidul are nevoie de doi jucatori

Constantin Zotta: Rapidul are nevoie de doi jucatori

0 50

Constantin Zotta presedintele executiv al FC Rapid, a declarat ca gruparea giulesteana are nevoie de unul sau doi jucatori, precizand ca o varianta o reprezinta transferul atacantului echipei Sportul Studentesc, Costin Curelea.

„Cu siguranta ne trebuie unul-doi jucatori pe anumite posturi, echipa si Razvan au nevoie de jucatori. Normal ca ni l-am dori pe Curelea, dar e greu de negociat cu Vasile Siman. Doar domnul Copos poate reusi. Insa categoric Curelea este o varianta”, a spus Zotta.

Oficialul rapidist sustine ca exista interes si pentru transferul jucatorilor formatiei FC Vaslui, Lucian Sanmartean si Wesley Lopes, dar a subliniat ca realizarea acestor achiziţii va fi dificila deoarece patronul gruparii moldovene, Adrian Porumboiu, va face tot posibilul sa ii pastreze in lot.

„Adrian Porumboiu este un patron foarte ambitios care doreste sa aiba o echipa puternica. Cine nu il doreste pe Sanmartean sau pe Wesley, dar e normal ca patronul Vasluiului sa faca toate eforturile de a-i tine acolo”, a explicat Zotta.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.