Constantin Nita isi continua razboiul cu PDL

Constantin Nita isi continua razboiul cu PDL

0 157

De ceva vreme, intre ministrul IMM-urilor, Constantin Nita, si cativa membrii PDL, au loc cateva discutii contradictorii cu iz de scandal. Principalele acuze care i-au fost aduse ministrului au fost legate de faptul ca ministerul condus de Nita nu prea a avut activitate. Dupa mai multe atacuri ale pedelistilor, deputatul PSD a iesit la rampa, tinand sa le raspunda si sa-si laude activitatea.
Nita le-a aratat contestatarilor sai, prin intermediul presei, o serie de initiative legislative materializate sau in curs de adoptare pe care le-a promovat de la preluarea functiei de ministru.
„Un prim demers a vizat reorganizarea Fondului de Garantare si infiintarea fondului de contragarantare. Am obtinut reducerea perioadei de accesare a fondurilor europene si modificarea Ghidului solicitantului, impreuna cu reducerea procedurilor administrative. Am generat semnarea unui protocol de colaborare cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale pentru infiintarea a 10 parcuri de soft in urmatorii doi ani. De la nivelul ministerului pe care il conduc am initiat semnarea unor protocoale de colaborare cu bancile pentru sprijinirea IMM-urilor. Luna trecuta am organizat o prima editie nationala si internationala de promovare a microintreprinderilor, respectiv Saptamana IMM-urilor». Recent, Ministerul IMM-urilor a lansat un portal pentru dezvoltarea comertului exterior”, a precizat Constantin Nita, in presa brasoveana, laudandu-si activitatea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.