Constantin Nita, esecuri pe toata linia in PSD! Ce urmeaza?

Constantin Nita, esecuri pe toata linia in PSD! Ce urmeaza?

0 589

A jinduit la functia de prim-vicepresedinte al PSD, dar partidul a desfiintat-o. A candidat apoi la cea de presedinte executiv, dar a fost invins. N-a mai prins nici un post de vicepredintele la nivel central, pentru ca si aceasta functie a fost desfiintata. Acum trebuie sa se multumeasca cu un post de secretar executiv regional, dar se pare ca de la Brasov va fi agreat altcineva in locul sau.

A jinduit la functia de prim-vicepresedinte al PSD, dar partidul a desfiintat-o. A candidat apoi la cea de presedinte executiv, dar a fost invins. N-a mai prins nici un post de vicepredintele la nivel central, pentru ca si aceasta functie a fost desfiintata.
Acum trebuie sa se multumeasca cu un post de secretar executiv regional, dar se pare ca de la Brasov va fi agreat altcineva in locul sau. Este scurta, dar agitata aventura de candidat a presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita.
Dupa ce a fost invins de colegul sau Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, in cursa pentru functia de presedinte executiv, fostul ministru Constantin Nita, i-a reprosat presedintelui PSD Liviu Dragnea ca „a mimat democratia” candidand de unul singur pentru functia suprema in partid. Asta dupa ce Nita insusi a candidat fara contracandidat la presedintia formatiunii brasovene si il sustinuse oficial pe Dragnea inainte de alegeri. De parca Dragnea ar mai fi avut nevoie de sustinere, defiland de unul singur catre fotoliul din varful piramidei social-democrate.
Dupa seria de rateuri la varful PSD, Nita s-ar putea consola acum cu unul din cele 8 posturi de secretari executiv regionali ai partidului. Se pare, insa, ca de la Brasov este preferat altcineva. Desi senatorul Viorel Chiriac se codeste sa o spuna, ar putea fi el secretarul executiv de Brasov.
Cei 8 secretari executivi regionali vor fi nominalizati peste doua saptamani la Negresti Oas in judetul Satu Mare cand va avea loc prima sedinta de Comitet Executiv National.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.