Consiliul Local Huedin a cheltuit 120.000 de euro pentru amplasarea primului...

Consiliul Local Huedin a cheltuit 120.000 de euro pentru amplasarea primului și singurului WC public din localitate…

0 86

La inaugurarea singurei toaletei publice care se întinde pe o suprafață de 153 de mp, primarul Huedinului, liberalul Mircea Moroșan, din echipa lui RARES BOGDAN a declarat că „este vorba despre o lucrare complexă”, 
punând prețul exagerat pe seama costurilor de proiectare, avize, racorduri de apă și a TVA.
Acesta recunoaște cu gura lui că „s-au plătit o groază de bani aiurea” pe TVA și avize, „… lucrarea în sine nu e aşa de scumpă, circa 300.000 de lei, dar pentru că suntem instituţie de stat plătim mai mult, am plătit o groază de bani aiurea pe lângă investiţia efectivă, am plătit circa 30% alte cheltuieli: TVA, avize, proiectare, diriginte de şantier. 

Nu aveţi voi la Cluj aşa ceva! Sunt 10 camere, lift (n.red. elevator) pentru persoane cu dizabilităţi. […] Obiectivul a ieşit foarte bine, suntem foarte încântaţi că avem aşa ceva! 
Toaleta nu este electorală, va fi folosită de toate …delegaţiile străine care vin la Huedin, de către turiştii care vizitează… Biserica Reformată, de cei care vin la piaţa pe care o organizăm în zonă. 
Este singurul WC public din oraş, aveam mare nevoie”, a declarat primarul.

Revoltați de investiția Primăriei Huedin, locuitorii orașului și-au vărsat frustrarea pe rețelele de socializare, punând la zid autoritățile locale pentru felul în care s-au cheltuit banii publici. 
„Luxul pare a fi o normalitate pentru Primăria Huedin”, în condițiile în care „localitatea nu este racordată la gaz și locurile de muncă, bine plătite, lipsesc cu desăvârșire”.

„Oricât am analiza costurile, din orice unghi am privi speța, 120.000 euro pentru un WC este demn de cartea recordurilor.
În Huedin nu este gaz, în Huedin nu este un parc industrial, unele străzi arată ca după război, locurile de muncă lipsesc, pe scurt o administrație corigentă, dar generoasă în risipa banilor publici.
Fiind pe faza, liderul social-democrat local solicită explicații și scuze publice din partea primarului și consilierilor locali, indiferent de partid, care au fost de acord cu această risipă…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.