Consiliul Judetean si Consiliul Local au semnat protocolul privind regionalizarea Companiei APA

Consiliul Judetean si Consiliul Local au semnat protocolul privind regionalizarea Companiei APA

0 97

Dupa o jumatate de an de certuri, dandu-si seama ca nimeni nu are nimic de castigat, ba dimpotriva, judetul va pierde cea mai mare finantare nerambursabila , Presedintele Consiliului Judetean Brasov Aristotel Cancescu si Primarul Brasovului George Scripcaru au semnat protoclul privind regionalizarea Companiei Apa.


Fiecare dintre cele doua institutii va avea o participare la Compania Apa de 42%, restul fiind impartit intre celelelate 12 localitati implicate in proiect.


Procolul a fost transmis la Ministerul Mediului, care daduse drept termen limita 23 noiembrie pentru incheierea discutiilor pe marginea acestui subiect.


Dupa acest ?prim pas spre normalizarea realtiilor dintre cele doua institutii, Presedintele Consiliului Judetean a mers mai departe cu propunerile de pace. Cancescu sugereaza o apropiere intre PNL si PD la nivel local, considerand ca certurile s-au dovedit paguboase, PSD reusind sa ia ceva aavnd in judet fara sa aiba vreo baza in realizarile acestui partid.


Cum si Scripcaru merge pe principiul “niciodata sa nu spui niciodata”, n-ar fi exclus ca intre cele doua foaste partenere de Alianta sa se stabileasca in judet o relatie de amicitie, care nu pare pe placul PSD. Liderul acestuia din urma, Constantin Nita il acuza pe Presedintele Consiliului Judetean Brasov ca vrea sa refaca Alianta D.A., desi nu vedem ce-ar fi asa de trist. Doar si PSD Brasov a “trecut prin patul” ?PNL!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.