Consiliul Judeţean Braşov are un nou membru, Mircea Pop

Consiliul Judeţean Braşov are un nou membru, Mircea Pop

0 364

După ce Mihail Veştea (PNL aripa PDL) a demisionat din Consiliul Judeţean Braşov, pentru a ocupa funcţia de secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării si Administraţiei, locul acestuia a fost ocupat, începând luni, de colegul lui de partid, Mircea Pop.

 Noul ales a fost validat ieri  în şedinţa de plen extraordinară. Cum aceasta a avut loc pe 3 februarie merită amintit că aceasta este exact în ziua în care noul ales a împlinit 50 de ani. Acesta este căsătorit, are doi copii şi conduce un grup de firme din domeniul agriculturii din Codlea. După ce a depus jurământul în Consiliul Judeţean, noul ale a afirmat că „sper să contribui la rezolvarea problemelor aflate pe masa de lucru a Consiliului Judeţean Braşov, în cadrul Comisiei economice, în care am fost ales în locul lui Mihail Veştea. Sunt multe de făcut, provocările sunt multiple şi apar tot timpul”.

Merită amintit că Mircea Pop a ocupat funcţia de consilier judeţean şi în mandatul trecut, când, la fel ca acum a ajuns în deliberativul judeţean din postura de supleant pe listele PNL.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.