Consiliul judetean are pentru prima data la conducere o femeie

Consiliul judetean are pentru prima data la conducere o femeie

0 389

Consiliera Mariana Caju a fost aleasa vicepresedinte cu atributii de presedinte pana la alegerile din iunie. Liberala este la primul mandat de consilier judetean si a fost mai bine de trei ani si jumatate presedinta comisiei de sanatate

Consiliera Mariana Caju a fost aleasa vicepresedinte cu atributii de presedinte pana la alegerile din iunie. Liberala este la primul mandat de consilier judetean si a fost mai bine de trei ani si jumatate presedinta comisiei de sanatate.
Postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean a devenit vacant dupa ce Claudiu Coman, fostul vicepresedinte, si-a depus luni demisia de la conducerea Consiliului Judetean, dupa ce a obtinut postul de decan la Facultatea de Sociologie si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii „Transilvania”, functie incompatibila cu cea de vicepresedinte a Consiliului Judetean. Ca lider de grup, tot Claudiu Coman a prezentat si decizia Comitetului Judetean Executiv al PNL care a recomandat-o pe Mariana Caju pentru functia de vicepresedinte.
Prin vot secret 22 din cei 25 de colegi din consiliul judutean au mandatat-o pe liberala Caju sa conduca pana la alegeri, consiliul judetean.
Dupa ce a preluat si atributiile presedintelui Consiliului Judetean, Caju vrea sa lamureasca situatia lucrarilor la aeroportul de la Ghimbav si la Maternitate
Mariana Caju este de profesie jurist, este casatorita si are un copil.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.