Consiliul Director şi AGA de la Corona 2010 Braşov se vor întruni...

Consiliul Director şi AGA de la Corona 2010 Braşov se vor întruni în primele zile ale lunii iunie

0 438

Odată cu încheierea sezonului intern de handbal, Consiliul Director şi Adunarea Generală a Acionarilor de la Corona 2010 Braşov se vor reuni, pentru a discuta şi aproba decizii importante pentru viitorul secţiilor clubului. Dacă la handbal, echipa ar putea să-şi realizeze obiectivul, prin câştigarea medaliilor de bronz ale campionatului, situaţia cea mai delicată este la echipa de hochei, care a câştigat un singur trofeu, în sezonul precedent. Referitor la artcolul publicat recent, cu privire la demiterea preşedintelui secţiei de hochei de la Corona, Zoltan Olti Paşca, de către Consiliul Director, reunit în absenţa acestuia, Zoltan Olti Paşca a ţinut să facă unele precizări, ca un drept la replică :

,,Aşa zisa decizie a Comitetului Director nu are niciun temei legal. Orice propunere a Consiliului Director trebuie înaintată Adunării Generale, urmând ca aceasta să emită hotărârile şi să le pună în aplicare

În şedinţa AGA, care va urma încheierii sistemului competiţional la toate secţiile clubului Corona, vom veni cu un proiect amănunţit, legat de viitorul sezon de hochei.

Consider deci că s a făcut un abuz, iar deciziile luate în absenţa mea sunt ilegale, pentru că doar AGA, dacă se va ajunge acolo, le ar putea lua.

Privitor la aşa zisa performanţă a echipei naţionale de hochei, antrenată de Lindqvist, trebuie precizat că ea a retrogradat anul trecut din eşalonul al treilea, acolo unde a evoluat mult timp, iar revenirea acum acolo nu poate fi catalogată ca o performanţă”

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.