Consilierul Macedonschi: ,,Primăria Brașov ne ia de proști!”. Noutate! NU. Lucrările de...

Consilierul Macedonschi: ,,Primăria Brașov ne ia de proști!”. Noutate! NU. Lucrările de pe strada Nicolaie Iorga se fac fără aviz legal!

2 330


Scriam pe 2 aprilie articolul ,,Noaptea ca hoții. Progresistul neo-marxist Scripcaru distruge parcările de pe centru!” Iată că și consilierul local Cristian Macedonski se revoltă. El spune într-o scrissoare decshisă faptul că:
,,Dragi brașoveni, se pare ca Primăria Brașov ne ia de proști.
Cât timp noi stam prin case se elimină voit parcări în Brasov in prima faza fara autorizatie de constructie valabila.
Văzand postarea domnului Liviu Mititeanu in care arata ca autorizatia de constructie a fost emisa pe 10 aprilie 2020 pentru lucrarile de pe Nicolae Iorga, mi-am adus aminte ca am fost pe 3 aprilie în zona mergând la serviciu, iar la solicitările multor brașoveni am urmărit și lucrarile de desființare a parcărilor de pe Str. Nicolae Iorga. Am documentat această lucrare pe date de 3 aprilie cu poze.
Astfel se poate vedea ca lucrările erau deja avansate pe 3 aprilie fără a avea o autorizatie de constructie valabila autorizatia fiind emisa dupa cum puteti vedea mai jos la poze abia pe data de 10 aprilie.
Mentionez in calitate de Consilier Local la Brașov că nu există nici o hotărâre de consiliu local în acest sens, adica lucrarea este efectuată FĂRĂ avizul Consiliului Local Brașov.
Am primit de curand informatia ca in momentul cand a fost intrebat primarul George Scripcaru de catre un cetatean apropiat lui, de ce ar face acest lucru, acesta ar fi raspuns nonsalant:
Ce să fac, daca nu sunt lăsat sa fac parcarea sub parc, desființez tot până nu mai comentează nimeni nimic
Parerea mea personala este ca acest primar are impresia ca e stăpânul orașului sau cel putin așa se comportă iar noi nu avem nevoie de un stăpân la Brașov ci de un lider care să dezvolte orasul cu brașovenii, pentru brașoveni nu âmpotriva voinței lor, făra dezbateri publice și fără autorizații!

Ce ziceti dragi colegi din Consiliul Local Brasov?
Serban Sovaiala, Donosa Adina, Iulian Mara, Arnold Ungar – Consilier Local, Marius Stefan Bunghiuz, Pamela Diaconu, Mihai Costel…

Ce ziceți dragi reprezentanti ai presei?
Radu Coltea, Mihaela Parghel, Mihai Tatu, Liliana Elena Jighira, Camelia Vlad, Sebastian Dan, Cristi Florea, Paul Adrian Petrosel, Electra Ghiza, Onelia Pescaru, Mediafax.ro, Iubim Brasovul, Libertatea, Digi24, BrasovTV.com Alexandru Petrescu, Ion Mânzală, Andrei Ionuț Dincă, Valsanescu Marius, Marian Gîlea, Gazeta Brasovului, Ileana Gafton Dragos, Iulian Rinder, infobrasov.net, AGERPRES, Lucian Mindruta, Catalin Tolontan, Dragos Patraru, Mixtv Brasov, Nova Tv, Brașoc, PRO TV, Radio România Brașov FM, Realitatea De Brașov.

Dar opoziția ce zice?
Allen Coliban, Tudor Benga, Nelu Corbu, Gheorghe Ialomitianu
Și societatea civilă ce zice?
Radu Hossu, Gruia Hilohi, Martin Vasile Emil, Albrecht Gernot Klein, Stefan Eugen Tarnovan, Remus Radoiu, Corneliu Teposu
Astept cu interes pozitia dumneavoastra!

Consilierul Macedeonschi este cenzurat și de biroul de presă al SC Primăria Scripcaru SRL
Tot astăzi consilierul anterior citat a făcut o interpelare la adresa biroului de presă de la Primăria Municipiului Braşov. Cităm din opnia dedicată direct sefului biroului
,, Domnule Sorin Toarcea
Țin sa subliniez public ca aveti acces nelimitat pe pagina mea de facebook.
Eu nu v-am blocat asa cum m-ati blocat dumneavoastra pe pagina oficiala de facebook a Primariei Brasov pe care dumneavoastra o gestionați.
Aici puteti citi nemultumirea mea legata de lucrarile de pe Str. Nicolae Iorga.
Lucrari ilegale efectuate de Primaria Brașov pe Str. Nicolae Iorga.
Primăriile ar trebui sa fie exemple pentru cetățeni dar la Brașov e exact invers.
A devenit deja o regulă ca Primaria Brasov să efectueze lucrări fără a organiza în prealabil dezbateri publice, fără sa le supuna la vot in Consiliul Local și chiar fară autorizații de construcții.
Orașele si localitatile din Romania nu mai acceptă stăpâni politici ci au nevoie de leadership modern prin care să se dezvolte pentru comunitate”.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. domnule macedonschi aruncativa un ochi si la gradina zoo brasov mie ca va luati cu mainile de cap

  2. Vasea Carchelan președintele filialei județene PRM - Brașov

    Atenție! Ca să începi o lucrare de acest fel, trebuie să fie alocat un buget, o sumă de bani care să acopere: materiale, salariile celor implicați și alte lucruri prevăzute în proiect. Pentru a demara realizarea proiectului trebuie neapărat bani, mulți bani. După cum știm, orice mecanism de acest fel implică mult angajament, dar și multă responsabilitate. În contextul când activitatea Primăriei, este monitorizată cu multă atenție de instituții coercitive ale statului român, și pe bună dreptate. Îmi este greu să cred că cineva întreg la minte își bagă singur gâtul în laț. Dar, timpul poate să ne surprindă în mod mai puțin plăcut. Să auzim numai de bine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.