Consilierul liberal cu două nume mici se duce la un partid mic...

Consilierul liberal cu două nume mici se duce la un partid mic și frumos

0 46

Radu Paul, liberalul din Consiiul Local care răspundea de cartierul Tractorul, a demisionat abrupt din PNL Brașov, nu fără a anatemiza atmosfera de lucru și de viață ce persistă în rândul liberalilor brașoveni, ahtiați după putere și spații RIAL, după cum lasă să se înțeleagă consilierul.
Nu se mai respectă valorile și principiile în partid, unde este verticalitatea preeminentă a politicii liberale, unde este creuzetul moral în care să se distileze consubstanțial liniile directoare ale preocupării liberalilor față de mase, se întreabă retoric, în oglindă probabil, Radu Paul. El, care a cedat spațiul biroului său grădiniței 35, el care a punctat în bula sa de facebook cozile abonaților Electrica în procesul de reconfigurare a contractelor, el care a făcut și alte lucruri necunoscute nouă și invizibile pentru universul vizibil al politicii brașovene, trebuie acum să-și dea demisia, înainte să fie dat afară din partid.

Prea apropiat de primarul Coliban și prea distanțat de masele largi, liberale
Deși colegii l-au iertat o dată în martie, Radu Paul recidivează pe post de așchie ce se ceartă cu trunchiul din care a sărit direct pe listele de consilieri locali.
Destinat pentru măreție  în activitatea sa administrativă de șlefuire a posteriorului primarului Allen Coliban, consilierul l-a ofuscat pe viceprimarul liberal Sebastian Rusu, care i-a pus capăt carierei politice ce se anunța năvalnică și perpetuu ascendentă în PNL. Și cum legea aleșilor locali este nemiloasă și nedreaptă, ,,Paul de la Mall-ul”, Consiliului Local brașovean va pierde postul de consilier obținut pe listele liberale, iar ușa pe care i se va deschide larg în fața sa dă direct în stradă, mai precis pe Lungă 12, de unde Paul va emerge către un partid mic și frumos, după cum a anunțat.
Probabil la cel al nevestei, fraților, verișorilor și al prietenilor din bloc. Iar brașovenii vor rămâne veșnic neconsolați pentru o asemenea pierdere a unui asemenea om, dedicat plenar intereselor lor.

Libiu Mateescu     

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.