Consilierii predeleni au votat in favoarea FOTE

Consilierii predeleni au votat in favoarea FOTE

0 56

Primarul Brasovului i-a adus pe consilierii locali din Predeal la sentimente mai bune fata de FOTE. George Scripcaru i-a convins pe alesii predeleni sa voteze pentru preluarea bazei sportive de la Ministerul Apararii, care va gazdui cateva probe ale Festivalului Olimpic din 2013. Sedinta de consiliu local s-a tinut chiar la baza uneia din partii.
Primarul Ionut Goidescu ajunsese de ceva vreme la o intelegere cu Ministerul Apararii pentru preluarea bazei pe care sa se desfasoare intrecerile de bitalon din cadrul FOTE 2013.
Alesii locali au refuzat insa sa parafeze intelegerea, pe motiv ca preiau baza doar daca le este oferita impreuna cu terenul si cladirea in care se desfasoara activitatea radioclubului. Ca sa-i sensibilizeze pe consilieri, primarul Goidescu a convocat sedinta de plen la una din partiile pe care se vor desfasura intreceri iarna viitoare. La sedinta a fost prezent si primarul Brasovului, in calitate de presedinte al comitetului de organizare a competitiei. Edilul brasovean a fost cel care i-a convins pe alesii predeleni ca Festivalul din 2013 este prea important ca sa depinde de neintelegerile din forul local din Predeal.
Daca nu s-ar fi ajuns la o intelegere, Predealul ar fi riscat sa fie eliminat de pe lista gazdelor FOTE, incident care ar fi afectat imaginea orasului si ar fi privat Predealul de un aflux de turisti.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.