Consiliere online pentru studiu in strainatate

Consiliere online pentru studiu in strainatate

0 121

Tinerii care vor sa studieze in strainatate au la dispozitie un centru de consiliere online (www.educativa.ro), prin organizatia Educativa, cu ajutorul caruia pot primi toate informatiile necesare pentru a fi primiti intr-o universitate de peste hotare. Tinerilor care doresc sa studieze in strainatate si care nu au experienta necesara pentru a aplica la o universitate straina li se explica cum sunt organizate respectivele sisteme educationale.


Centrul are doua valente, prima fiind legata de consiliere si a doua de promovarea ofertei mai multor universitati din strainatate, pe care Educativa le reprezinta.


Viitorii studenti afla care sunt universitatile din tarile anumite tari, li se explica procesul de aplicare si structura eseurilor si scrisorilor de recomandare. De asemenea, tinerii sunt consiliati si asupra solutiilor de finantare. Consilierea in cadrul centrului este gratuita.


?


Caravana Educativa


Grupul Educativa este un parteneriat intre sectorul privat si cel public, avand ca obiect de activitate promovarea unor proiecte, produse si servicii care asista tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare? personala in doua dorectii principale: educatie si formare profesionala, precum si implicare in dimensiunea sociala a comunitatilor in care traiesc.


Caravana Educativa a fost, anul trecut, in 90 de licee si facultati din tara, pentru ca tinerii sa afle despre ce e vorba. De asemenea, exista mai multe universitati partenere, care isi promoveaza ofertele in Romania prin intermediul Centrului de Consiliere si Educativa.


Educativa este un grup de companii si organizatii nonguvernamentale, care lucreaza impreuna pentru a realiza diverse proiecte legate de educatie.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.