Consilier local din Predeal mort într-un accident de motocicleta!

Consilier local din Predeal mort într-un accident de motocicleta!

0 266

Un grav accident a avut loc vineri, în jurul orei 17.30, pe DN1, pe porţiunea care traversează oraşul Predeal. Potrivit IPJ Braşov, a fost vorba de o coliziune între un autoturism şi o motocicletă, traficul fiind blocat complet. Victima accidentului este Rareș Ungureanu în vârstă de 44 de ani, salvamontist şi consilier local în Predeal. A fost membru PSD până în martie 2019, apoi a trecut la PNL. A lăsat în urmă o soţie şi doi copii.

S-au deplasat la faţa locului două echipaje SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă, intervenţia fiind una foarte rapidă având în vedere că accidentul s-a petrecut foarte aproape de sediul subunităţii de pompieri din Predeal.
Din păcate, persoana de pe motocicletă era în stop cardio respirator. În ciuda eforturilor depuse de catre personalul medical, bărbatul în vârstă de 44 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat”, a precizat maior Ciprian Sfreja, de la ISU Braşov.
„Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a avut loc accidentul”, a transmis şi subcomisar Alina Ivan, de la IPJ Braşov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.