Consignatia – din nou la Brasov

Consignatia – din nou la Brasov

0 557

Un brasovean a deschis o afacere profitabila pe timp de criza: un magazin tip Consignatia.
Multi brasoveni, mai ales cei trecuti de 35 – 40 de ani, isi amintesc de micile magazine de pe str.Diaconul Coresi, care leaga Republicii de Balcescu, in partea de sus, magazine care adaposteau „de toate pentru toti”, unde te duceai sa vinzi sau sa cumperi cele mai bizare obiecte. Insa valurile postrevolutionare au maturat aceste mici magazine, brasovenii nemaiavand unde sa-si vanda sau sa-si cumpere diferite bizarerii sau chiar lucruri mai moderne, din zilele noastre.
Un brasovean, relativ tanar si care a lucrat in Italia circa opt ani indomeniul comertului, vazand acolo ce bine merg afacerile in sistem consignatie, s-a hotarat sa (re)deschida un asemenea magazin, cu lucruri de tot felul si in stare de a putea fi folosite, dar la un pret mult mai mic, si la Brasov.
Astfel, oamenii pot duce la vanzare orice, de la bibelouri si pana la frigidere, surubelnite sau papusi, mobila mai noua sau stil vechi, tablouri sau obiecte de menaj de tip mai vechi, precum si multe altele. Pretul il stabileste clientul, iar firma adauga un comision de 30 la suta.

Daca afacerea va fi profitabila, brasoveanul vrea sa deschida astfel de magazine si in alte orase din judet, cum ar fi Rupea, Fagaras, Predeal.
Noi ii dorim sa aiba succes in aceasta intreprindere si suntem convinsi ca multi brasoveni sau vizitatori ai urbei vor profita de acest magazin pentru a vinde sau a cumpara.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.