Conservatorii vor sa stranga voturi si aprecieri pozitive inainte de alegerile europarlamentare

Conservatorii vor sa stranga voturi si aprecieri pozitive inainte de alegerile europarlamentare

0 103

Conservatorii vor sa adune voturi pe ultima suta de metri. Pentru a arata in ce masura partidul lor este interesat de problemele sociale si ingrijorati in legatura cu ziua de maine a romanilor, acestia au pichetat, joi, 23 noiembrie, Institutia Prefectului Brasov, avand ca slogan „Stop nedreptatii din Romania”.
Acestia au venit cu jalba in protap si au facut galagie, protestand pentru slaba implicare a autoritatilor brasovene in combaterea coruptiei si saraciei.
Va citam si d-voastra cateva randuri din acest mesaj: „distrugerea deliberata a industriei brasovene cu acordul tacit al autoritatilor locale, cu implicatii dezastruoase asupra nivelului de trai al popula?iei judetului si in special a cetatenilor cu varsta peste 45 ani, care nu-si mai gasesc loc de munca”; „atitudinea pasiva fata de problemele de munca si viata a tinerilor brasoveni, care in lipsa unui loc de munca, ce le-ar asigura un trai decent si a locuintei, care sa le ofere posibilitatea inchegarii unei familii, sunt condamnati sa emigreze in strainatate”; „dezinteresul autoritatilor locale fata de problemele dramatice ale chiriasilor din casele retrocedate sau care urmeaza a fi retrocedate, conform Legii 10/2001”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.