Congresul Balcanic al Pomiculturii

Congresul Balcanic al Pomiculturii

0 80

Peste 150 de cercetatori din 15 tari europene si asiatice participa la a doua editie a Congresului Balcanic al Pomiculturii, ale carui lucrari au debutat luni, la Pitesti.
La deschiderea oficiala a lucrarilor congresului, organizat de Institutul de Cercetare si Dezvoltare pentru Pomicultura de la Maracineni, au asistat presedintele Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, Gheorghe Sin, presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, prefectul Gheorghe Davidescu si primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc.
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, este asteptat si el sa participe la lucrarile din prima zi a congresului, a anuntat directorul general al Institutului de Cercetare si Dezvoltare pentru Pomicultura, doctor inginer Mihai Coman.
La manifestarea stiintifica internationala participa specialisti in pomicultura din zece state balcanice, dar si din alte tari europene si asiatice. Pe parcursul desfasurarii congresului vor avea loc prezentari ale unor lucrari stiintifice, expozitii de fructe, vizite in plantatiile institutului de la Maracineni si in alte ferme din judetul Arges.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.