Conflinctul din PDL Constanta – faza Bucuresti

Conflinctul din PDL Constanta – faza Bucuresti

0 205

Senatorul PDL Mircea Banias a declarat luni, inaintea sedintei conducerii centrale a partidului, ca scandalul din filiala PDL Constanta ar putea fi rezolvat de Comisia de litigii a democrat-liberalilor, in timp ce deputatul Maria Stavrositu a sustinut ca asteapta o solutie echilibrata de la membrii Biroului Permanent National. „Ma astept ca cei din Comisia de Statut, Etica si Litigii sa lamureasca situatia de la Constanta pe care o regret. Regret ce s-a intamplat sambata, nu situatia, pentru ca situatii confuze exista probabil in mai multe organizatii si nu numai de la PDL, ci in toate partidele”, a declarat luni Banias, inainte de a intra la sedinta conducerii centrale a democrat-liberalilor.
Senatorul PDL a sustinut ca rezolvarea conflictului sta in respectarea si aplicarea Statutului partidului, iar cei nemultumiti trebuie sa se adreseze instantelor interne.
„Statutul e clar in aceasta privinta, cei nemultumiti de deciziile Consiliului de Coordonare judetean se pot adresa Comisiei de statut”, a mai spus senatorul.
La randul sau, deputatul Maria Stavrositu a afirmat ca asteapta de la Biroul Permanent National al PDL „o solutie echilibrata” a disputelor din filiala constanteana.
Reuniunea extraordinara a Consiliului de Coordonare Judetean al filialei PDL Constanta, organizata sambata pentru solutionarea contestatiei de anulare a alegerilor pentru Biroul Permanent Local si pentru presedintele Organizatiei Municipale Constanta, a inceput si s-a incheiat cu scandal, fara a fi transata problema validarii grupului politic din filiala locala.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.