Conflict Scripcaru – Sandu

Conflict Scripcaru – Sandu

0 193

Primarul Brasovului, seful Organizatiei judetene si totodata vicepresedinte al PDL a fost implicat saptamana trecuta intr-un scandal la varful partidului.
La sedinta conducerii PDL s-a consumat un episod extrem de tensionat intre George Scripcaru si ministrul comunicatiilor, Gabriel Sandu. Sursele Hotnews.ro sustin ca disputa dintre cei doi a degenerat in trantit de scaune si vorbe grele. Scripcaru i-ar fi reprosat lui Sandu ca „nu este in stare sa gestioneze ministerul, dar in schimb face multe magarii si gainarii”. “Comunicatiile” au stat la baza “gestionarii” scrutinului electoral prin care s-au reglat voturile pentru castigarea prezidentialelor. In ministerul condus de Sandu sunt robineti deschisi prin care se scurg multe milioane de euro. Printre altele, in perioada urmatoare, se pare ca se va mai cheltui inca 500 milioane euro in proiectul e-Romania.
Scripcaru i-ar fi spus ministrului ca actioneaza in interes personal si face orice altceva, numai atributiile functiei de ministru nu si le indeplineste. Conform surselor citate, Gabriel Sandu ar fi reactionat agresiv, aruncand injurii si trantind scaunele.
Din cate se pare si numele lui Gabriel Sandu se regaseste pe unele liste cu ministro ce vor fi remaniati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.