Conferinta pe tema poluarii la Brasov

Conferinta pe tema poluarii la Brasov

0 60

Brasovul a gazduit un congres international la care sunt asteptati oameni „cu greutate” din tara si de peste hotare.
Academicienii si profesorii universitari s-au reunit in Aula Universitatii „Transilvania” pentru a discuta problemele legate de problemele legate de poluare si impactul pe care il are aceasta asupra sanatatii oamenilor. Astfel, pentru trei zile, participantii au prezentat lucrari, studii si si-au exprimat opinia in legatura cu aceasta chestiune in cadrul evenimentului intitulat „Environmental pollution and its impact on public healt” („Poluarea mediului inconjurator si impactul ei asupra sanatatii publice”).
Au fost prezenti peste 120 de personalitati veniti din toata lumea: Germania, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Bulgaria, Turcia, Serbia, Macedonia, Grecia si Romania.
Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, dar si studenti din Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanta, au discutat despre importanta responsabilizarii cetateanului si persuadarea lui in legatura cu impactul poluarii asupra sanatatii, o problema care nu trebuie neglijata.
Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Medicina a Universitatii „Transilvania” in colaborare cu Balkan ENviromental Association (BENA), Societatea Romana de Obstetrica – Ginecologie, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Brasov, Colegiul Medicilor din Romania, Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania, filiala Brasov si Asociatia Medicala „Forumul Medical din Brasov”.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.