Conferinta Nationala a Cartofului

Conferinta Nationala a Cartofului

0 135

Prima editie a Conventiei Nationale a Cartofului va avea loc in zilele de 03-04.03.2015, in Complexul Ana Hotels, din Poiana Brasov.

Organizatorii evenimentului – Centrul de Comunicare al Fermierilor din Romania, cu sprijinul Federatiei Nationale „Cartoful” din Romania si al Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla de Zahar Brasov, propun, pentru acest eveniment, prezentarea unei tematici de cel mai mare interes pentru producatorii de cartofi, privind ultimele noutati si tendinte in domeniul protectiei fitosanitare a culturii si al celor mai avansate tehnologii.

conferinta-natioanala a cartofului

Expunerile si demonstratiile practice sunt asigurate de renumiti specialisti din Germania, Olanda, Israel si Polonia, precum si de catre reprezentanti ai domeniului cercetarii stiintifice si practicieni de mare reputatie, din Romania.

Vor fi, de asemenea, prezentate masurile si modul de aplicare a prevederilor din cadrul PNDR, pentru perioada 2015-2020, precum si modalitatile concrete prin care producatorii de cartofi pot beneficia de masurile de sprijin pentru cresterea competitivitatii sectorului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.