Conferinta despre fondurile structurale, la Brasov

Conferinta despre fondurile structurale, la Brasov

0 161

Pentru a veni in ajutorul celor interesati de accesarea unor fonduri europene, Ministerul Finantelor Publice, prin intermediul Autoritatii de Management pentru Cadrul de Sprijin Comunitar (AMCSC), a derulat o campanie de informare, finantata de Uniunea Europeana prin programul Phare. Campania consta in organizarea a opt conferinte la nivel regional (cate o conferinta in fiecare regiune, respectiv in orasele Iasi, Galati, Slobozia (Amara), Brasov, Baia Mare, Arad, Craiova, Otopeni) si o conferinta nationala la Bucuresti.


In zilele de 12 si 13 aprilie conferinta „Fonduri Structurale si de Coeziune pentru Romania” se desfasoara la Brasov, in sediul Prefecturii, bd. Eroilor nr. 5, sala 120.


Vor participa reprezentanti ai administratiei centrale, regionale si locale, organizatiilor patronale si de afaceri, institutiilor bancare nationale, institutiilor de invatamant, sindicatelor, organismelor neguvernamentale, cat si a expertilor internationali din state membre UE.


Intalnirea va prilejui schimbul de informatii intre potentialii beneficiari ai instrumentelor structurale si institutiile care gestioneaza aceste fonduri. Lucrarile vor include prezentari, exemple, experiente inovatoare si bune practici in domeniu ale noilor si vechilor state membre ale Uniunii Europene (Belgia, Grecia Italia, Lituania Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii).


?


Scopul campaniei este de constientizare cu privire la importanta instrumentelor structurale in Romania, pentru pregatirea potentialilor beneficiari in vederea accesarii fondurilor structurale, creand astfel premisele pentru o buna capacitate de absorbtie.


Guvernul Romaniei s-a angajat sa creeze conditiile necesare pentru absorbtia efectiva a instrumentelor structurale in perioada 2007-2013.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.