Conferinta de presa “fara spaga!”

Conferinta de presa “fara spaga!”

0 78

Ministerul Justitiei a pornit o campanie de marketing puterinica, anticoruptie. Pentru a ajuta populatia sa constientizeze efectul de bumerang pe care acest fenomen socialo-economic il determina, pe o perioada de mai multe luni, Ministerul a demarat o serie de dezbateri publice in cadrul “Caravanei nationale anticoruptie”. Aceste dezbateri au facut parte dintr-o campanie organizata la nivel national si numita sugestiv “Fara spaga!”


??????????? Scopul acesteia este constientizarea publicului privind fenomenul coruptiei, educarea si informarea cetatenilor, dar si a reprezentantilor serviciilor publice, sectorului judiciar, educational, sistemului sanitar si ai mediului de afaceri, cu privire la consecintele negative ale coruptiei asupra democratiei si dezvoltarii socio-economice a societatii.


In vederea atingerii acestor obiective, in cadrul „Caravanei nationale anticoruptie” au fost organizate dezbateri publice in 17 orase din tara, pe trei tematici distincte: „Integritate publica in Justitie”, „Integritate publica in afaceri interne si administratie, in domeniile de competenta ale MIRA SI MMFES” si „Integritatea publica in educatie si sistemului sanitar”.


Concluziile finale vor fi prezentate luni, in cadrul unei conferinte de presa organizata in jurul orelor 11:00, la sediul Ministerului Justitiei.


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.