Conducerea echipei Corona Brasov a tras linie dupa incheierea sezonului

Conducerea echipei Corona Brasov a tras linie dupa incheierea sezonului

0 90
Conducerea echipei de hochei pe gheata Corona Brasov a sustinut marti o conferinta de presa in cadrul careia a sintetizat opiniile despre sezonul recent incheiat.
Emilian Cernica, vicepresedintele ASC Corona Brasov este multumit de faptul ca echipa a fost in obiectiv, respectiv, a castigat unul din cele trei trofee ale sezonului intern si international: “Consider ca sezonul incheiat a fost bun, mai intai datorita trofeului obtinut, ceea ce inseamna ca ne-am atins obiectivul.
Un alt plus a fost aducerea lui Greg Linqvist la echipa, ceea ce a insemnat un mare castig. A reusit sa puna bazele unei echipe puternice, sa scoata in evidenta, cel putin la jucatorii romani, tot ce au mai bun in ei.
Un plus pentru Levente Zsok, care a fost cam cel mai bun jucator, dintre cei autohtoni, alaturi de Pisarenko, cel care a avut multa constanta. Importurile de jucatori au fost reusite, strainii din acest an fiind mai buni, decat cei de anul trecut.
La minusuri, putem nota evolutile unor jucatori, carora li s-a dat credit, dar nu au convins. Miercuri vom avea o sedinta si vom alcatui o prima lista cu jucatorii care vor forma viitorul lot. Finala ne-a lasat un gust amar.
Am inceput prost, se parea ca ne redresam, insa, spun fara nicio retinere, am fost impiedicati de arbitru, in ultimul meci, sa castigam la Ciuc. Se pare ca Miercurea Ciuc trebuia sa castige campionatul national si l-a castigat. Din pacate, suntem cam abonati la locul doi, este pentru al treilea an consecutiv cand suntem vicecampioni nationali.
Cert este ca trebuie puse bazele unei conduceri sanatoase la Federatia Romana de hochei, care sa aiba un birou federal impartial si care sa judece cazurile cu obiectivitate. Trebuie schimbat statutul si regulamentul de functionare al federatiei, pentru ca acolo sunt niste lucruri care se bat cap in cap”, a declarat vicepresedintele ASC Corona Brasov, Emilian Cernica.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.