Conditii minimale – o limba straina si dorinta de munca!

Conditii minimale – o limba straina si dorinta de munca!

0 526

Sunt conditiile minime pentru a obtine unul din sutele de job-urile disponibile la Targul de cariere. 28 dintre cei mai importanti angajatori de pe piata pun la bataie locuri de munca in domenii variate: productie si tehnica, serviciu clienti, logistica si transport, finante banci, turism sau retail.

Brasovenii interesati pot constatat singuri care sunt conditiile minime pentru a obtine unul din sutele de job-urile disponibile la Targul de cariere. 28 dintre cei mai importanti angajatori de pe piata pun la bataie locuri de munca in domenii variate: productie si tehnica, serviciu clienti, logistica si transport, finante banci, turism sau retail. In functie de ceea ce stiu sa faca, viitorii angajati pot primi bonusuri atractive.

Angajatorii se bat pentru tinerii care cunosc cel putin o limba straina si care au bune abilitati in comunicare, spune Andreea Tataru, specialist resurse umane.targ joburi

Daca pentru job-urile fara experieta sunt mai multi aplicanti, inspectorii de resurse umane recunosc ca le este foarte greu sa gaseasca persoane care sa aibe o experienta de lucru de cel putin 5 ani.

In total, la targul de cariere sunt disponibile peste 600 de locuri de munca, spune Denisa Diana Dan.

Pentru a-si atrage cei mai buni angajati firmele sunt dispuse sa ofere numeroase beneficii:

activitatile pe care le desfasoara impreuna, petrecerile, pe langa acestea oferim si un sistem de bonusare, pe langa partea de pacheta salarial, si asigurari de sanatate privata Targul este deschis si astazi la Casa Armatei intre orele 10 si16.

Accesul este gratuit.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.