Concursuri, expozitii si folclor la Moieciu

Concursuri, expozitii si folclor la Moieciu

0 58

Consiliul Judetean Brasov, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov, impreuna cu Primaria si Consiliul Local Moieciu, va invita sambata, 26 iulie si duminica, 27 iulie, la „Targul de Vara” in comuna Moieciu.
Deschiderea oficiala a manifestarii va avea loc sambata, 26 iulie la ora 11.00, pe terenul de fotbal de langa Primaria din Moieciu.
In cadrul evenimentului vor avea loc expozitii cu vanzare de produse traditionare din lapte, degustare si concurs cu premii, expozitie de unelte agricole de sezon, concurs pentru crescatorii de animale, expozitie cu produse mestesugaresti si de artizanat.
Manifestarea se va incheia duminica cu un spectacol folcloric sustinut de Ansamblul „Doinitorii Runcului” din Runcu jud. Arges, Ansamblul „Moiecelul” din Moieciu, Ansamblul folcloric din Bran, Taraful „Tara Barsei” condus de prof. Petrisor Varga si solisti brasoveni. Spectacolul va fi incheiat de un recital extraordinar sustinut de Matilda PASCAL – COJOCARITA si Stefan CIGU.
Asadar, daca doriti sa petreceti un weekend la tara, in aer liber, degustand produse traditionale, sunteti asteptati la Targul de Vara de la Moieciu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.