Concursul national „Made for Europe”

Concursul national „Made for Europe”

0 106

Ministerul Educatiei si Cercetarii va organiza, in perioada 10 aprilie – 6 mai, concursul national „Made for Europe”, care vizeaza valorizarea si promovarea experientelor pozitive in derularea proiectelor de cooperare europeana, stimuland creativitatea, inovatia si spiritul de competitie.


Ministerul Educatiei (MEdC) lanseaza scolilor invitatia de a participa la o competitie nationala a produselor realizate in cadrul proiectelor de cooperare europeana, competitie ce isi propune sa deschida perspective multiple si care se adreseaza atat scolilor cu experienta in domeniu, cat si celor aflate la inceput de drum.


?


Expozitii deschise publicului


Concursul este deschis tuturor institutiilor de invatamant preuniversitar implicate in proiecte de cooperare europeana in anul scolar anterior. Acestea trebuie sa prezinte produse educationale, cum ar fi un soft educational, pagina web, revista sau programa de curs optional, care sa fie competitive, eficiente si sa promoveze imaginea institutiilor de invatamant preuniversitar participante la concurs.


Atat la faza judeteana cat si la faza nationala, produsele inscrise in concurs vor constitui obiectul expozitiilor deschise publicului in perioadele prevazute in calendar. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa aprecieze, prin intermediul unui buletin de vot, care este cel mai original, cel mai util si cel mai interesant produs final expus. Ponderea acestui vot va reprezenta 20% din punctajul total acordat fiecarui produs final inscris in concurs.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.