Concursul „Enigma Elodiei”, barometrul prostiei la romani

Concursul „Enigma Elodiei”, barometrul prostiei la romani

0 99

Cu parere de rau pentru mintile luminate de la ProTv, dar singurul lucru care ramane in urma concursului de scenarii pe seama disparitiei Elodiei Ghinescu este un numar mare de romani cretinizati de filmele si jocurile video de care abuzeaza in fiecare zi. Accesand site-ul www.enigmaelodiei.ro, un student la psihologie ar putea sa faca lejer o lucrare de licenta. Parca toate mintile bolnave ale tarii noastre s-au adunat la taclale pe site-ul respectiv. Si ce e mai rau este ca ei sunt incurajati sa abereze pe forumul postului „numarul 1” de televiziune din Romania. Ceea ce face PROtv-ul cu acest caz este mult mai jalnic decat nenumaratele episoade de pe Otv.


Poate am mai scris acest lucru, dar simplul fapt ca o multime de oameni (oare cati au studii… superioare?) isi dau cu parerea si inventeaza scenarii, care mai de care mai sinistre si odioase, este un lucru total indecent, cu atat mai mult cu cat cea despre care se vorbeste este o persoana, mai mult sau mai putin, decedata. Si nu cred ca mai e cazul sa analizam si sa evaluam IQ-ul celor care isi revarsa frustrarile in aceste scenarii scabroase.Pacat ProTv! Rusine!
Viata este intr-adevar un teatru si noi suntem actorii obligati sa joace pe aceasta scena!… Si asta n-am spus-o eu, ci altii, cu adevarat invatati. Dar de la a juca niste roluri si pana la a face din vietile noastre un circ tragico-dramatic care ne-a indepartat, de mult, de comedie…speram sa fie cale mai lunga si nu, doar, un pas.
Si totusi, Elodia ne face si un bine: datorita preocuparilor gratuite pe care ni le-a creat acest caz, mai uitam ca inflatia in Romania a ajuns la 7% si acum trebuie sa platim mult mai mult pentru servicii mai putine. Circul este gratis!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.