Concursul ,,Alexandru Muşina” îşi caută câştigătorul: o carte de debut şi 500...

Concursul ,,Alexandru Muşina” îşi caută câştigătorul: o carte de debut şi 500 de euro

3 342

Tinerii care vor să debuteze cu primul volum de poezii îşi pot înscrie creaţiile în „Concursul de Debut în Poezie Alexandru Muşina”, ediţia a şaptea. Înscrierile se fac până în 1 iunie, la adresa de email: editura_aula@yahoo.com

Mesajul trimis va conţine numele complet al autorului, datele de contact (adresa, numărul de telefon) şi un motto. Manuscrisul electronic (conţinând aproximativ 30-50 poezii) va fi ataşat într-un fişier unic denumit cu primele două cuvinte ale motto-ului (în documentul care va fi transmis juriului, nu trebuie să apară numele autorului).

Câştigătorul concursului va fi anunţat şi premiat în jurul datei de 1 iulie 2020. Juriul este alcătuit din Alexandru Cistelecan, Ruxandra Ceseranu, Caius Dobrescu, Romulus Bucur, Radu Vancu şi Adrian  Lăcătuş. Pe lângă tipărirea primului volum, câştigătorul primeşte şi 500 de euro. 

Concursul este organizat de Facultatea de Litere Braşov, împreună cu Editura Aula Magna şi Editura TracusArte.

I.R.

COMENTARII

  1. Aţi aflat ceva?
    Dacă puteţi furniza noi informaţii, vă rog să o faceţi în mod public.
    Nu este nimeni absurd, poţi înţelege că, din terţe motive, jurizarea a fost amânată, dar acest lucru trebuie ANUNŢAT în timp util. Este o formă de respect faţă de participanţi… Deja suntem în data de 28.08.2020 și până la acest moment nu a mai fost dat niciun anunţ.

  2. Bună ziua!
    Suntem în data de 25 August 2020 și nu a fost anunţat niciun câștigător, nici nu s-a stabilit o altă dată la care vor fi anunţaţi câștigătorii așa cum ar fi fost normal.
    În jurul datei de 1 Iulie 2020 sau 1 Iulie 2021 ar fi trebuit să se tragă linie? Sau, poate, 1 Iulie 2022?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.