Concurs pe teme dacice

Concurs pe teme dacice

0 141

In dorinta de a reactiva si de a pune in circulatie informatii inca necunoscute, legate de daci si de istoria lor, revista “FORMULA AS” impreuna cu Editura “DACICA” isi invita cititorii din tara si din strainatate la un concurs de texte pe teme dacice. Asteptam informatii legate de legende, povesti locale pastrate in memoria celor batrani, locuri in care au fost gasite comori, obiecte arheologice, vestigii inca necunoscute, traditii dacice despre plante, animale, magie, medicina populara etc.

Date tehnice
Dimensiunea textelor: 4 pagini A4 .
Data de incheiere a concursului: 1 octombrie 2009
Premii – cele mai bune texte vor fi rasplatite in bani, cosoni (reeditati dupa modelul original de Editura “Dacica”), carti si harta Daciei in editie de lux.
Plicurile vor fi trimise pe adresa redactiei “FORMULA AS” (Intr. Armasului nr.8, Sector 1, Bucuresti, cod 010483 sau C.P.194, O.P22 , Bucuresti) cu mentiunea “Pentru concursul PIERIT-AU DACII?”

Premiile
* PREMIUL I – 2500 ron + 3 cosoni + o harta a Daciei + colectia integrala de carti cu teme dacice tiparite de Editura Dacica.
* PREMIUL II – 2000 ron + 2 cosoni + o harta a Daciei + colectia integrala de carti cu teme dacice tiparite de Editura Dacica.
* PREMIUL III – 1500 ron + 1 coson + o harta a Daciei + colectia integrala de carti cu teme dacice tiparite de Editura Dacica.
* 5 MENTIUNI – rasplatite fiecare cu 500 ron + 1 coson + o harta a Daciei + colectia integrala de carti cu teme dacice tiparite de Editura Dacica.

Alte informatii pe: www.dacica.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.