Concurs pe tema protectiei civile

Concurs pe tema protectiei civile

0 95

In cadrul etapei interjudetene a concursului scolar cu tematica de protectie civila „Cu viata mea apar viata” , ieri, la sediul ISU Brasov, reprezentantii Brasovului s-au desprins in castigatori.
„Au concurat cate doua echipe din judetele Brasov, Covasna si Harghita, o grupare pentru categoria de varsta 10-15 ani si o alta pentru 15-18 ani. Brasovul a fost reprezentat de Liceul Teoretic Zarnesti si de Colegiul National Radu Negru Fagaras, ambele formatii reusind sa se claseze pe locul intai si sa se califice la etapa nationala”, a tinut sa precizeze Marius Botezatu, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.
Elevii au sustinut intai o proba teoretica, eliminatorie, aceasta fiind urmata de doua teste practice: transportul asistat al unui accidentat pe distanta de 50 de metri si deplasarea cu masca pe fata intr-un raion cu obstacole.
Este bine ca se mai gasesc si oameni inimosi care incearca sa sadeasca in constiinta celor de varsta scolara obiceiuri necesare in momentele critice ale vietii, caci lumea pare tot mai dezorientata intr-o societate din ce in ce mai debusolata.
Felicitari organizatorilor!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.