Concurs pe două roţi, cu rideri pasionaţi

Concurs pe două roţi, cu rideri pasionaţi

0 90

Triada MTB Avrig, prima etapă din Triada MTB 2019, a mobilizat în weekend cei mai pasionați rideri din România. Printre ei și 120 de copii sub 14 ani care promit să o ia pe urmele campionilor de la noi din țară.

Este pentru al 5-lea an când Triada MTB începe la Avrig. Prognozele meteo pesimiste au redus numărul participanților față de ediția precedentă, numărul acestora fiind doar puțin peste 200. Până la urmă însă vremea a fost numai bună de pedalat iar traseele s-au prezentat în condiții optime.

În ziua de sâmbătă acțiunea s-a concentrat în grădina Palatului Brukenthal, gazda evenimentul, și pe străzile orașului Avrig. Copii au luat startul în cursul dimineții în etapa 1 a Cupei Naționale de Mountain Bike.

Tot sâmbătă dar pe un traseu ceva mai dificil și mult mai spectaculos au concurat și cei mari într-o competiție format XCO (cross country olimpic). Cea mai așteptată cursă a foat cea a sportivilor Elite în unde primul a terminat Ede Molnar (Dimano BikeXpert Racing Teram) urmat de Roberto Burța (Scott Faresin Team) și Attila Malnasi (Carcover Racing Team).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.