Concurs organizat de ANPC si castigat de brasoveni

Concurs organizat de ANPC si castigat de brasoveni

0 70

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului organizeaza, in fiecare luna, concursuri de eseuri pe diferite teme, iar la acestea pot participa tineri liceeni. Subiectele sunt extrase din domeniul protectiei consumatorului, ele adresandu-se tinerilor care au ceva de spus in legatura cu aceasta. Acest proiect a fost lansat in luna noiembrie 2007, iar scopul principal al acestui concurs este de a-i implica pe micii cponsumatori in problemele societatii si de a-i educa si informa pentru a fi niste consumatori pregatiti, informati, “in stare sa faca cea mai buna alegere a unui produs”, asa cum se arata in comunicatul de presa al ANPC.


Luna aceasta castigatoarea concursului este o tanara din judetul Brasov, Alina Olimpia Goidescu, eleva in clasa a X-a la liceul teoretic Mihail Saulescu din Predeal. Lucrarea ei poate fi citita pe site-ul ANPC. Tema acestei luni a fost : ”consumator roman, consumator european”. Ideea principala a lucrarii ei este responzabilizarea tinerilor si solutiilor princare acestia pot fi transformati in cumparatori responsabili care isi cunosc drepturile si care cer sa le fie respectate.


Pentru luna februarie, tema este „Suntem ceea ce mancam: fast-food vs mancare traditionala”, iar lucrarile pot fi trimise pana la 25 februarie, pe


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.