Concurs inedit la Mamaia, in week-end

Concurs inedit la Mamaia, in week-end

0 64

Dupa ce a pierdut pasul cu statiunile din Turcia, Grecia si chiar Bulgaria, din punct de vedere al conditiilor si al raportului servicii-pret, statiunea Mamaia incearca sa recupereze terenul pierdut prin organizarea de concursuri inedite. In acest sens, la sfarsitul acestei saptamani va avea loc primul concurs de jet ski dupa standarde internationale din Romania, cu probe de indemanare, viteza si freestyle.
Vestea buna este ca cei care nu sunt la mare in aceste zile vor mai avea si alte ocazii sa vada spectacolul. Potrivit organizatorilor, Wave Cup – JetSki Competition se va desfasura pe durata intregului sezon estival, in patru etape: in zilele de 7 si 8 iunie, 16 – 17 iulie, 6 – 7 august si, respectiv, 23 – 24 august. In cadrul acestui eveniment vor avea loc intreceri pentru practicantii sporturilor pe apa si, in special, pentru detinatorii de JetSki-uri. Se estimeaza ca in Romania sunt mai mult de 14.000 de JetSki-uri.
Competitia se va desfasura pe trei categorii – amatori, semiprofesionisti si profesionisti – si va avea probe de viteza, slalom si FreeStyle pentru toate categoriile.
De asemenea, competitorii vor fi organizati si in functie de puterea ambarcatiunilor: Grupa Soft – pana la 140 hp (cai putere), respectiv, Grupa Hard – peste 141 hp.
Intrecerile se vor desfasura intre Cazino Mamaia si Plaja Tomis.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.