Concurs hipic la Sighisoara

Concurs hipic la Sighisoara

0 79
In perioada 24-26 mai 2013 la Sighisoara va avea loc Transylvania Horse Show, unde peste 70 de concurenti din 19 tari vor participa la cel mai cunoscut concurs hipic international din Romania. Transylvania Horse Show, ajuns la a treia editie, este un eveniment de talie internationala, dedicat sporturilor ecvestre si iubitorilor de cai, desfasurat intr-un peisaj idilic, in apropierea unuia dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Europa, Sighisoara.
Asadar, Transylvania Horse Show se desfasoara in satul Prod, comuna Hoghilag (la doar 16 km de Sighisoara), un loc recomandat de ghidul „Lonely Planet” ca fiind unul din primele locuri din lume unde sa calaresti ca turist si este organizat de Cross-Country Farm cu sprijinul Federatiei Ecvestre Romane si al Federatiei Ecvestre Internationale. Organizatorii evenimentului se bucura de sprijinul masiv al voluntarilor atat din tara precum si al celor din strainatate.
Transylvania Horse Show a primit premiul „Concursul anului” pentru editiile 2011 si 2012 din partea AIEC (Association Internationale des Etudiants Cavaliers) .
Presedintele juriului, alcatuit din arbitri si oficiali din Irlanda, Austria, Irlanda, Polonia, Bulgaria, Marea Britanie si Romania, este Gerd Kuest din Germania. Prezenta delegatului tehnic al Federatiei Ecvestre Internationale, Peter Fell din Irlanda, este garantia faptului ca evenimentul se va desfasura conform standardelor internationale.
Competitia se va intinde pe 3 zile. Ziua de concurs va incepe la ora 9:00 si se va inchide in jurul orei 17:30.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.