Concurs de schi alpin in Poiana Brasov

Concurs de schi alpin in Poiana Brasov

0 109
In perioada 12-14 februarie 2013, are loc in Poiana Brasov prima editie a Cupei Corona la schi alpin pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani.
Competitia, organizata de catre Clubul ASC Corona 2010 impreuna cu Primaria Municipiului si cu Domeniul Schiabil din Poiana Brasov, se desfasoara pe Partia Lupului din Poiana Brasov, in fiecare zi de la ora 10:00.
Zilele de 12 si 13 februarie sunt rezervate sportivilor legitimati din categoriile copii si cadeti (fete si baieti), care se vor intrece in zona telescaunului de sus al partiei. Aceste probe sunt incluse in calendarul Federatiei Romane de Schi si Biatlon.
In ziua de 14 februarie, la telescaunul de jos al partiei va avea loc un concurs de schi alpin destinat copiilor cu varste intre 6 si 11 ani, care nu sunt legitimati la niciun club.
Cei mai buni concurenti vor fi rasplatiti cu trofee, diplome, medalii si articole sportive.
„Astfel de competitii fac numai bine sportului juvenil romanesc, antrenamentul e important dar fara competitie un sportiv nu are sanse mari sa progreseze. Vom incerca sa fim niste gazde primitoate si sa organizam cum se cuvine un astfel de eveniment, evident suntem la prima editie si vom avea si lipsuri dar promitem sa le remediem la viitoarele competitii pe care le vom organiza”, a spus Catalin  Leonte, responsabil sectia schi alpin ASC Corona 2010 Brasov.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.