Concurs de proiecte pentru tineri

Concurs de proiecte pentru tineri

0 78


Directia Judeteana pentru Tineret Brasov organizeaza concursul local de Proiecte de Tineret. Perioada de desfasurare a proiectelor pentru care se organizeaza concursul local este 24 martie – 30 iunie 2008.


Prioritatile in care se vor inscrie proiectele care vor fi finantate sunt: stimularea creativitatii tinerilor, sprijinirea de actiuni specifice de voluntariat, dezvoltarea de parteneriate intre structurile de/pentru tineret si administratia publica centrala si locala, dezvoltarea si diversificarea actiunilor privind implicarea in viata comunitatii, facilitarea accesului la actul de cultura si cresterea consumului cultural la tineri; dezvoltarea si diversificarea ofertei educationale nonformale pentru tineri; sprijinirea de actiuni privind informarea, consilierea si orientarea ?n cariera; dezvoltarea si diversificarea actiunilor de timp liber, vacanta, sport si turism pentru tineri; dezvoltarea si diversificarea de programe/actiuni de prevenire si combatere a factorilor de risc, ?n vederea reducerii numarului de tineri aflati ?n situatie de risc: devianti, delincventi, tineri institutionalizati si postinstitutionalizati, tineri cu handicap psihic/fizic, tineri consumatori de droguri, tineri din mediul rural, tineri rromi etc.


Proiectele pot fi depuse pana la data de 29 februarie 2008, orele 13.00, la sediul DJT Brasov din Str. Barbu Lautaru Nr.8.


Metodologia de finantare este disponibila pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Tineret, www.e-tineret.ro.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.