Concurs de muzica populara pentru tineri interpreti

Concurs de muzica populara pentru tineri interpreti

0 64

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov, in parteneriat cu Centrul Cultural Reduta si Asociatia Culturala „Libris”, cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Brasov, organizeaza la sfarsitul acestei saptamani, in zilele de 29 si 30 martie 2008, Festivalul concurs ,,Flori in Tara Barsei” deschis tinerilor interpreti de muzica populara din intreaga tara, cu varste cuprinse intre 16 si 25 de ani, avand ca scop descoperirea si lansarea de noi si valoroase talente interpretative.
Spectacolul – concurs va avea loc la Sala Centrului Cultural Reduta, in data de 29 martie, incepand cu ora 18.00. Din juriu vor face parte personalitati marcante ale vietii culturale romanesti: Presedinte – Conferentiar Universitar Dr. Petre-Marcel Varlan – Facultatea de Muzica din Brasov, Membrii – Profesor Dr. Constantin Catrina – etnomuzicolog, indragita interpreta de muzica populara Sava Negrean – Brudascu, Florin Maris – Asistent universitar la Facultatea de Muzica din Oradea si Anca Maria Dobri – redactor la Gazeta de Transilvania.
Gala Laureatilor va avea loc duminica 30 martie la Aula Universitatii Transilvania, in cadrul Targului de Carte si Muzica, incepand cu ora 12.00.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.