Concurs de motto pentru tineri

Concurs de motto pentru tineri

0 202

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale organizeaza un concurs de motto, care face parte din programul comunitar “Tineret in actiune”. Programul se desfasoara in cadrul “Saptamanii Europene a Tineretului”, care are loc in perioada 4 – 8 iunie 2007.


Concursul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 30 de ani. Cele mai bune trei propuneri de motto vor fi alese de public prin vot on-line.


Tinerii care doresc sa participe la concurs, pot trimite cel mult doua propuneri pentru motto pana in 4 iunie, ora 12.00, la adresa de e-mail: andreea.popovici@ anpcdefp.ro cu subiectul „Concurs motto“, pentru a putea intra in concurs.


Cele mai bune propuneri vor fi premiate cu carti si materiale promotionale ale Agentiei Nationale, iar motto-ul castigator, care va obtine numarul maxim de voturi, va fi cel utilizat in materialele de promovare ale programului „Tineret in Actiune“.


Votarea publica se va face in perioada 5 si 7 iunie 2007, iar anuntarea castigatorii vor fi anuntati pe 8 iunie pe pagina web www.anpcdefp. ro la sectiunea Forum.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.