Concurs de miss cu test la romana si engleza!

Concurs de miss cu test la romana si engleza!

0 608
Asa se doreste a fi prima editie de Miss Brasov, unde frumusetea fizica trebuie sa fie completata cu inteligenta si frumusete interioara. Cele 24 de finaliste vor urca pe screna teatrului Sica Alexandrescu pe 18 aprilie, unde vor aparea in fata a doua jurii care vor decide cistigatoarele.
Un concurs de miss care pune accent si pe alte valori decit frumusetea fizica: asta se doreste a fi prima editie a Miss Brasov. Inscrierile sunt in toi si vor dura pina pe 30 martie. Dupa preselectie, care va consta inclusiv in teste de limba romana, cele 24 de concurente ramase vor intra intr-un program de training care le va pregati pentru proba finala, spune Alexandrina Grancea, manager asociatie Miss Brasov
Totusi, fiind un concurs de miss, concurentele trebuie sa indeplineasca si cateva conditii standard: sa aiba intre 18 si 26 de ani, cel putin 1.70 metri si masuri cit mai apropiate de 90-60-90. Vor fi 5 premii, Miss Brasov locurile 1, 2 si 3, Miss Popularitate si Miss Presa, oferite de cele doua jurii, unul alcatuit din jurnalisti si altul din personalitati ale orasului nostru. De la viitoarea Miss Brasov se asteapta sa se implice in activitati culturale si sociale pe tot parcursul anului.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.