Concurs de fotografie „Biblia prin obiectiv”

Concurs de fotografie „Biblia prin obiectiv”

0 63

Brasovul Evanghelic si Clinica Pro Vita invita pasionatii de arta fotografica din Brasov la un nou concurs de fotografie cu tematica biblica „Biblia prin obiectiv”. Concursul se afla anul acesta la prima editie, iar tema este „… pe cand strabateam cetatea voastra si ma uitam de aproape la lucrurile la care va inchinati voi…”. Cei care doresc sa participe trebuie sa trimita lucrarile pana la data de 15 iunie pe adresa de mail brasovulevanghelic@gmail.com. La Concurs poate participa orice cetatean cu domiciliul in Romania indiferent de nationalitate sau religie. Participantii pot inscrie in concurs maxim doua fotografii. Nu se accepta prelucrari ca de exemplu persoane sau obiecte puse artificial in cadru, blur-uri artificiale. In cazul portretelor se accepta mici retusari (blur, clone, heal, reduce noise sau alte trucuri). De asemenea, sunt permise corectiile de baza din programele de editare, cum ar fi levels, curves etc. Nu sunt permise colajele si nu se accepta fotografii royalty-free sau luate din diverse colectii platite. Utilizatorii trebuie sa fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise in concurs.
Lucrarile inscrise in concursul „Biblia prin obiectiv” vor fi apreciate dupa urmatoarele criterii: incadrarea in tema; creativitate; originalitate; compozitia fotografiei, calitatea tehnica de fotografiere.
Fotografiile vor fi jurizate de un grup de fotografi cu experienta, iar cele mai bune vor fi publicate atat in Brasovul evanghelic la sectiunea concurs fotografic cat si in editia tiparita a revistei IMPULS.
Vor fi premiate cele mai bune 3 fotografii: Premiul I – un memory stick de 8 Gb, Premiul II – Un set complet de 3 volume „Adevaruri biblice contemporane” autori Iosif Belea si Emanuel Belea (editura Metanoia), Premiul III – Un abonament pe un an la revista IMPULS + un CD “METRIC – Renunt la tot” .
Cei interesati pot obtine informatii suplimentare pe site-ul http://brasovulevanghelic.ro.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.