Concurs de ecologie urbana pentru brasoveni

Concurs de ecologie urbana pentru brasoveni

0 99

Daca romanii sunt cu un pas in urma Europei in ceea ce priveste ecologia si nu prea dau semne de graba in incercarea de a ajunge “turma”, strainii incearca sa ne ajute sa devenim grijulii cu natura si sa protejam Pamantul. In orasul nostru, cel mai interesati de aceasta “lupta” sunt francezii si germanii.
Este vorba despre Centrul Cultural German si Alianta Franceza care, in perioada 4-12 iulie, organizeaza proiectul “EcoArt”. Concret, se va organiza un concurs pe tema “Ecologie, dezvoltare durabila”.
Toti elevii/studentii interesati sunt invitati sa participe la acest concurs. Concursul va avea doua categorii: desen / picture care obligatoriu trebuie sa aiba dimensiuni maxime 50×79 cm, si categoria sculptura, opera care trebuie sa se incadreze in aceleasi dimensiuni.
Pot participa la concurs elevii si studentii brasoveni care vor trimite pana la 18 iunie, pe adresa Centrului Cultural German, lucrari personale sau de grup. Castigatorii de la fiecare categorie vor primi din partea organizatorilor materiale specifice in valoare de 150 de lei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.