Concurs de descarcerare ISU

Concurs de descarcerare ISU

0 571

Faza zonala a concursului de descarcerare si acordare a primului ajutor calificat se va dsfasura joi si vineri in parcarea unui mall brasovean. Angajati ai Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta din 5 judete se vor intrece la Brasov pentru un loc in finala pe tara. Competitia va avea doua sectiuni iar judetul care strange cele mai multe puncte se califica in ultima fata

Faza zonala a concursului de descarcerare si acordare a primului ajutor calificat se va dsfasura joi si vineri in parcarea unui mall brasovean. Angajati ai Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta din 5 judete se vor intrece la Brasov pentru un loc in finala pe tara. Competitia va avea doua sectiuni iar judetul care strange cele mai multe puncte se califica in ultima fata.

A 4-a editiaa Competitiei nationale de descarcerare si acordare a primului ajutor calificat va incepe joi dimineata in parcarea celui mai mare mall din Brasov. Competitia este organizata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, ISU Brasov si Fundatia pentru SMURD.

Festivitatea de deschidere va avea loc joi, la ora 11 iar la competitie vor participa echipele din judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu. Competitia are doua sectiuni, una de descarcerare, la care echipele sunt formate din 6 membri si alta de acordare a primului ajutor calificat, la care echipele sunt formate din 3 paramedici.descarcerare

Col. Stelian Rechitean, comandantul ISU Brasov, isi doreste ca publicul sa asiste la aceasta competitie in numar cat mai mare, deoarece au ce vedea si ce invata din aceste desfasurari ale competitiei.

Imnul national va fi intonat la festivitatea de deschidere, dupa care o fanfara va interpreta cateva piese pana la inceperea concursului.

Vineri, la finalul competitiei, concurentii vor prezenta o ceremonie care va contine si o defilare. La eveniment a fost invitat si secretarul de stat Raed Arafat, insa acesta nu a confirmat, deocamdata, prezenta.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.