Concurs de barmani la Mangalia

Concurs de barmani la Mangalia

0 106

In zilele de 23 si 24 August, statiunea Mangalia va gazdui concursul international de barmani MBA Flair 2008. Competitia este organizata de World Flair Association & Bar Academy Romania (singura academie de barmani din Romania).
?n colaborare cu Limes Bar Agency si Primaria Mangalia. Vor fi prezenti 35 de barmani din 11 tari: Italia, Argentina, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Rusia si Romania. Cei 35 de concurenti isi vor demonstra maiestria si rapiditatea in domeniu.Ei
vor concura pentru calificari sambata, ?ncepand cu ora 18.00, la piscina hotelului Cocor si duminica, ?ncepand cu ora 21.00, la Club Vision by Mondy, ?n cadrul etapei finale.
Potrivit declaratiilor puratatorului de cuvant al Primariei Mangalia, Adriana Voicu, MBA Flair, cel mai mare concurs international de barmani din Romania, aduce anul acesta premii de peste 23.000 de dolari pentru cei mai buni barmani din lume.
Noutatea editiei din acest an de la Mangalia este apartenenta la WFA Grand Slam Tour, care marcheaza recunoasterea concursului din Romania ?n elita mondiala.
In afara de acest concurs, organizatorii au mai pregatit si alte evenimente dedicate barmanilor: “Summer Bartender School” – curs de cinci zile pentru barmani ?ncepatori, “Seminar Cocktail” sustinut de Marco Casanova si “Seminar Flair” cu Tom Dyer si Marco Canova – seminarii pentru barmani profesionisti.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.