Concurenti multi, dar nu prea pregatiti la Politia Locala

Concurenti multi, dar nu prea pregatiti la Politia Locala

0 539

Doar doua din cele 6 posturi scoase la concurs s-au ocupat, desi 36 de persoane s-au prezentat la examene. Cea mai mare concurenta a fost pentru un post la serviciul de inspectie- control si disciplina in constructii, pentru care s-au batut 17 candidati.

Doar doua din cele 6 posturi scoase la concurs s-au ocupat, desi 36 de persoane s-au prezentat la examene. Cea mai mare concurenta a fost pentru un post la serviciul de inspectie- control si disciplina in constructii, pentru care s-au batut 17 candidati. Cele patru posturi ramase vacante urmeaza sa fie din nou scoase la concurs.

Poliția Locala a scos la concurs, luna trecuta, sase posturi. Numarul celor care au candidat pentru ocuparea lor a fost unul record – 36 de dosare au fost depuse pentru functiile publice. La proba sportiva, sustinuta pentru posturile de agenti locali, din cei 17 candidati, doar doi au fost respinsi. Alți 4 candidati nu s-au mai prezentat la proba scrisa din legislație. Din cele 29 de persoane care au dat examenul, doar 9 au trecut si au ramas in cursa pentru ocuparea unui post in randurile politistilor locali.

Reprezentantii primariei vor sa reia examenele insa cer de la viitorii candidati mai multa seriozitate.

Viceprimarul Ciprian Bucur, aminteste de eforturile pe care le face municipalitatea pentru a putea acorda acea norma de hrana pana politie patrule1la sfarsitul anului acesta pentru toti angajatii politiei locale.

De asemenea, va continua programul de scolarizare la Scoala de politie de la Sfantu Gheorghe si este decis sa nu faca nicio concesii de la seriozitate in momentul in care se vor face angajari in cadrul serviciului Politiei locale.

Au ramas libere posturile de agent la Serviciul Ordine si Liniste Publica si la Serviciul Politie Turistica, posturi pentru care sunt necesare doar studii medii. Mai este vacant cate un loc si la Biroul Ordine Publica si la Compartimentul financiar-contabilitate, unde sunt necesare studii superioare.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.