Concluziile INML in cazul accident Orban

Concluziile INML in cazul accident Orban

0 74

Institutul National de Medicina Legala a finalizat vineri concluziile expertizei asupra presupusei victime din accidental produs de ministrul Ludovic Orban. Raportul expertizei a fost inaintat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Iata, in cateva cuvinte, concluziile asupra cazului Simona Todean, presupusa victima.


Nu exista indicii clare ca leziunile constatate in partea dreapta a corpului fetei ar proveni de la un impact cu o masina, iar zgarieturile si usoarele plagi de la mana putand fi cauzate de o cazatura, aceste concluzii confirmand varianta tatalui fetei.


Ludovic Orban declarase pe 21 decembrie ca, la scurt timp dupa accident, s-a dus la fata care plangea de durere prin apropiere sa o intrebe daca fusese lovita de masina sa, dar fata a negat, spunand ca a cazut pe gheata.


Versiunea cazaturii pe gheata din fata blocului fusese, cu o zi mai inainte, sustinuta si de tatal fetei, Gavril Todean, in cadrul unei audieri la Parchetul General.


In alta ordine de idei, legistii s-au pronuntat pentru trei zile necesare vindecarii, ceea ce il scoate pe Ludovic Orban, in orice caz, de la penal.


Banuiesc ca Spiridusul Raului abia astepta un asemenea eveniment ca sa-si bage coada politica, tinuta la indemana pentru orice patanie dizgratioasa in randul membrilor Guvernului.


?


Pacat de pierderea de timp si energie !


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.