Conclav liberal la Brasov

Conclav liberal la Brasov

0 68

?


Caldura mare din Bucuresti a impins si liderii liberalilor sa ia calea muntelui. La acest sfarsit de saptamana, optiunea de desfasurare a plenului decizional liberal cunoscut sub denumirea de – Delegatia Permanenta, la ARO Brasov, ramane cel mai clar punct de pe agenda de lucru.


Din cate se spune, oficial desigur, libearalii, prin conducerea partidului, vor dezbate mai multe teme legate de activitatea interna a partidului si aspecte (data, liste etc.) legate de alegerile euro-parlamentare.


Ce nu se spune este ca liberalii vor savura la Brasov pe langa marea victorie asupra PD si salvarea de la pieire a? liberalismului partinic in Romania, abia scapat de sub presiunea diabolica a trioului Stoica – Basescu – Stolojan (SBS).


Deasemenea nu se sufla nimic despre formulele de guvernare ale acestei veri. Peste cateva zile vom avea demisia singurului vice-prim-ministru in functie, Marko Bela, care prin acest semnal da liber la restructurarea Guvernului pe formula de vara. Practic vom asista la formula de Guvern Tariceanu numarul 3. Imbunatatirea acestei formule se va face in toamna, singura necunoscuta fiind insusi prezenta lui Tariceanu in fruntea Guvernului PNL-UDMR-PSD!


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.