Concertul lui Clyderman, amanat

Concertul lui Clyderman, amanat

0 108

Concertul cunoscutului pianist francez Richard Clyderman, programat initial pentru data de 27 martie 2007, a fost amanat. Organizatorii au anuntat ca pianistul va veni la Brasov in data de 30 aprilie, cand va sustine concertul promis pe scena Teatrului „Sica Alexandrescu” din Brasov.


De asemenea, organizatorii au anuntat ca cele aproximativ 200 de bilete, vandute pentru spectacol, raman valabile, insa brasovenii care doresc sa renunte la ele vor primi contravaloarea lor inapoi.


?


Marele pianist francez Richard Clyderman a inregistrat, de-a lungul carierei, peste 1.000 de melodii, cucerind 267 de discuri de aur si 70 de discuri de platina. Potrivit organizatorilor, pianistul va interpreta piese de pe noul sau album, „Forever… My way”, lansat in 2006, dar si partituri cunoscute, precum „Ballade pour Adeline”, care l-au consacrat pe artist.


Asadar, peste aproximativ o luna, fanii brasoveni ai cunoscutului pianist vor putea asculta o parte a hiturilor cu care Clayderman a cucerit o lume intreaga.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.