Concerte de metal la Brasov: Benediction si Holy Moses

Concerte de metal la Brasov: Benediction si Holy Moses

0 82

Doua concerte de trash si death metal se vor auzi in Brasov, pe 18 octombrie, cand trupele Benediction si Holy Moses isi vor promova noile albume in cadrul unui turneu european.
Cele doua trupe vor poposi in Brasov pentru a prezenta publicului noile albume: „Killing Music” – Benediction si „Agony Of Death” – Holy Moses.
Pe langa cele doua trupe vor mai urca pe scena trupa suedeza Nominon si clujenii de la Truda, care, la randul lor, vor fi intr-o plimbare prin tara pentru promovarea noului lor album.
Evenimentul va avea loc la Sala Casei de Cultura a Studentilor Brasov, situata pe strada Memorandului. Concertul va incepe la ora 19.30.
Biletele pentru acest eveniment sunt limitate la un numar de doar 500 si costa 45 de RON. Se pot achizitiona online, de pe www.bilet.ro si in reteaua magazinelor partenere bilet.ro.
Benediction este o trupa de old school death metal infiintata in 1989, in Birmingham, Anglia. La inceput, trupa l-a avut ca vocal pe Barney Greenway care ulterior s-a alaturat celor de la Napalm Death. Ultimul album al trupei, „Killing Music”, a fost lansat pe piata pe data de 26 August 2008. Albumul este primul dupa o absenta de mai bine de 7 ani in care trupa nu a mai inregistrat nici un material discografic.
Holy Moses este o trupa de trash metal infiintata in 1980, in Aachen, Germania. Trupa s-a facut cunoscuta datorita prezentei unice a unei voci feminine intr-o trupa de thrash metal: Sabina Classen.
Desi foarte multi instrumentisti s-au perindat prin trupa, fiecare lasand o amprenta asupra muzicii Holy Moses, trupa si-a pastrat aceleasi caracteristici, ramanand pana o trupa cunoscuta pentru scena thrash metal internationala.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.