Concert Vanessa-Mae la Bucuresti pe 30 noiembrie

Concert Vanessa-Mae la Bucuresti pe 30 noiembrie

0 77

Una dintre cela mai importante violoniste din lume va concerta in Romania la sfarsitul lunii noiembrie. Celebra violonista Vanessa-Mae va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 30 noiembrie, cu incepere de la ora 20.00.
Cei interesati de eveniment isi pot procura bilete incepnad cu ziua de astazi la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 1 si 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.
Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson, este o cantareata britanica nascuta la Singapore, recunoscuta pentru interpretarea sa la vioara. Stilul sau muzical poate fi descris drept „violin techno-acoustic fusion”, multe dintre albumele sale promovand, de asemenea, si stilul techno. Vanessa-Mae a inceput sa cante la pian la varsta de trei ani, iar vioara a descoperit-o la cinci ani. Ea a devenit cunoscuta in Marea Britanie incc de cand era copil, avand aparitii frecvente in emisiuni de televiziune.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.