Concert simfonic

Concert simfonic

0 76

Filarmonica Brasov va invita la concert. Joi, 28 februarie, incepand cu orele 19.00, la Complexul Militar Brasov va avea loc un concert simfonic sustinut de solistul Horia Mihail, sub bagheta dirijorului Gottfried Rable


In program: Dvorak – In Nature, Overture F-major Op.91 (1891), Beethoven – Concert nr.3 pt. pian si orch. Do minor, Dvorak – Simfonia V-a F-major Op.76 (1875).


?


O cariera impresionanta


Pianistul Horia Mihail a debutat in orasul sau natal Brasov interpretand Concertul in Re major de J. Haydn la varsta de 10 ani. De atunci a concertat de peste 200 de ori cu marea majoritate a orchestrelor simfonice din Romania, inclusiv cu Filarmonica “G. Enescu” din Bucuresti cat si cu Orchestra Nationala Radio.


Tanarul pianist a primit primul premiu la toate concursurile de pian la care a participat. A beneficiat de bursa Kate Neal Kinley Memorial Fellowship si a primit burse complete la toate institutiile de invatamant superior pe care le-a frecventat. In 1999 a primit premiul Esther B. & Albert S. Kahn Career Entry Award.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.